Distribuie pe :


Toamna se numără bobocii….noi vom număra baloții din paie cu care vom construi o mică căsuță pentru vecinii noștri.  Coliba Verde are deja vecini, ceea ce ne bucură foarte mult. Împreună, dorim să construim o mică căsuță rotundă, din baloți de paie, ca vecinii noștri să se poată muta, iar noi să avem cu cine să jucăm cărți la iarnă.

imaginea este una reprezentativă, nu ne aparține

 Cu această ocazie, lansăm  o invitație tuturor celor care doresc să învețe despre construcțiile ecologice în general, și despre casele din baloți de paie în special. Asta datorită interesului arătat față de aceste construcții.

Pe durata celor cinci zile, dorim să vă arătăm și să vă explicăm avantajele caselor din baloți de paie, cum se poate construi o căsuță mică, sănătoasă, eficientă și foarte ieftină (vedeți in acest filmulet cam la ce sa va asteptati). Invitatul special, prietenul caselor ecologice, domnul Kolcsar Zoltan, (specialist in acoperisuri verzi) va veni să ne arate cum se construieste un acoperis verde, de asemenea cu solutii naturale locale. De asemenea, celor interesati, putem să dezvăluim si „tainele” construirii cu tehnica „cob”. Robert, prietenul nostru sobar (specializat pe sobe cu mas[ termică, sobe rachetă), ne-a promis că va veni si el pentru o zi, să ne povestească despre avantajele acestor sobe!

Câteva detalii despre eveniment : 
 • Organizator : Németh János
 • Perioada : 05-09 septembrie 2016 (5 zile, L-M-Mi-J-V)
 • Locația : Solocma, Mures
 • Tematica : Construcțiile naturale in general, casele din baloți de paie, case din lut, acoperisul verde, reciprocal, viata in natură
 • Cazare : la corturi
 • Masă : se oferă  o masă caldă pe zi, preparat pe teren, cu grijă față de vegetarieni.  Rugăm pe cei care au un regim alimentar special, să specifice cât mai detaliat acest lucru în e-mail.
 • Taxă de participare : 300 lei/persoană. Copii sub 16 ani sunt bineveniți…gratis
 • Contact : Nemeth Janos        E-mail :  colibaverdedinardeal @ gmail.com

  Telefon : 0752.653.402 – Janos

  0743.628.848 – Maria

  Locuri disponibile : 02 (din 15)

  Înscriere: Atenție! Numărul maxim de persoane acceptate la acest eveniment, este 15! Locurile sunt limitate, iar pentru o bună organizare si seriozitate se percepe un avans de 100 de lei/persoană si este obligatoriu. Avansul se va vira în contul RO78BRDE270SV62135092700 (titular Fulop Iren),  iar dovada plății se va trimite la adresa de e-mail : colibaverdedinardeal@gmail.com

Spuneți părerea :

Păreri :

Distribuie pe :